Karşılaşmanın temsilcileri Hasan Üsküplü ile Hakkı Köprükaya raporlarına, Volkan Demirel"in Galatasaray tribünlerine edep yerini gösterdiğini yazdılar. Fenerbahçe kalecisine, bu hareket nedeniyle 3 maç ceza verilmesi bekleniyor.

Centilmenlik dışı hareketler yaptıkları için kırmızı kart gören Semih Şentürk, Arda Turan ve Emre Aşık da 2"şer maç ceza alacak.

GALATASARAY'A 1 MAÇ SEYİRCİSİZ

Bunun yanı sıra, daha önce Disiplin Kurulu"ndan "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle 3 kez para cezası alan Galatasaray Kulübü"ne, dün akşam taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verilecek.

Ayrıca, sahaya yabancı madde atılması ve son dakikada bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle de çok ağır para cezası gelecek. Fenerbahçe Kulübü"ne de taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle ağır para cezası verileceği ileri sürüldü.

Öte yandan, dün akşamki maçta çıkan olaylar en çok sarı lacivertli takımı etkiledi. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edu"dan yoksun olan Fenerbahçe"de, dün akşam kırmızı kart gören ve en az 2"şer maç ceza alacak olan Lugano ve Semih, Ankaraspor lig ve Sivasspor kupa karşılaşmalarında kesin yok.

Ayrıca, derbide kaburgasından sakatlanan Gökhan Gönül"ün durumu ise bugün netleşecek.

Hürriyet