Başından iki evlilik geçen 2 çocuk babası Şenol Kalman, “karısı kendisini aldatınca” mutluluğu televizyondaki evlilik programlarında aradı. Ekranda tanıştığı kadınla 2 gün içinde evlenen Kalman, düğün gecesi 3. eşinin kanser olduğunu öğrendi. Eski eşine dönen Kalman, bu kez de eşyaları kaptırdı, kendini çocuklarıyla sokakta buldu.

Eşini terk ederek evlilik programlarından medet uman 38 yaşındaki şahıs, düğün gecesi yeni karısının kanser olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. 38 yıllık hayatında 3 kez evlilik yapan 2 çocuk babası Şenol Kalman, iki eşinde de aradığı mutluluğu bulamayınca çareyi TV kanallarında yayımlanan evlilik programlarında buldu. İlk eşinden şiddekli geçimsizlik nedeniyle boşandığını söyleyen Şenol Kalman, ikinci eşinin ise kendisini aldattığını iddia etti. Kalman, "İkinci evliliğimi yaptım; fakat evliyken bir başkasıyla aldatıyordu. Bir gün bana, 'Ben artık seni sevmiyorum, başkasına âşığım' deyince aradan çekilmek zorunda kaldım" dedi.
İkinci evliliği de bu şekilde sona eren Şenol Kalman, çareyi ekranlarda boy gösteren evlilik programlarına çıkmakta bulduğunu söyleyerek, "Özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa katıldım. Orada Ş.Y. adlı bir bayanla tanıştım. Gerçekten iyi bir insandı. 2 gün görüştükten sonra evlenmeye karar verdik. Evliliğin ilk gününde onun kanser olduğunu anladım. Evi hemen terk ettim. Beni 'sağlamım' diye kandırdı. Meğerse 6 aylık ömrü kalmış. Hasta olan biri, 'benim çocuklarıma bakamaz' diye terk ettim. Sonra baktım ki, kocası hapiste yatıyormuş" şeklinde konuştu.

Eşyaları alıp kapı dışarı etti

TV programında tanıştığı bayanla evlendikten sonra yeni eşinin kanser olduğunu anlayan, tüm eşyalarını alarak hemen eski eşinin evine giden Şenol Kalman, "O ara eski eşim beni aramıştı. 'Gel bana dön, kanserli birinin yanında ne işin var? Benim üzerimde 9 yıllık emeğin var, çocuklarımın babasısın' dedi. Ben de evine gittim. Eşyalarımı aldı, beni kapının önüne koydu. Eğer kabul etseydi o programa bile katılmazdım ki. Ne olduysa onun yüzünden oldu. 3 aydan beri parkta yaşıyorum. Öbür çocuğum onun yanında. Harap oldum" diye konuştu. - akşam