Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertlilerde harekat erken başladı. Teknik direktör Ersun Yanal da golcü konusunda tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Tecrübeli hoca; Samatta, Jong, Morelos ve Onuachu‘dan birinin alınmasında ısrarcı.

Alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan gelecek yılın kadrosu için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, şampiyonluğu hedeflediği 2019-20 öncesi transfer çalışmalarına erken başladı.

İddialı bir şekilde, ‘Gelecek sezon şampiyon F.Bahçe‘ diyen teknik direktör Ersun Yanal, istediği isimleri yönetime bildirdi. Tecrübeli hocanın, listesindeki 4 isimden birinin alınmasında ısrarcı olduğu öğrenildi.

YANAL‘IN ADAMLARI

Ersun Yanal‘ın listesinde ilk sırayı Mbawa Samatta alıyor. Genk formasıyla bu sezon rakip kalecilerin kabusu olan 26 yaşındaki Tanzanyalı futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2021‘de bitiyor.

Samatta‘nın ardından PSV‘nin 28 yaşındaki yıldızı Luuk de Jong, Glasgow Rangers‘ın gözdesi Alfredo Morelos ve Midtylland‘ın 2.01‘lik devi Paul Onuachu listede bulunuyor. Ersun Yanal, takımlarının gol yükünü çeken bu isimlerden birine yeni sezon öncesi imza attırılmasını planlıyor.

(Fotomaç)