Bir zamanlar Türkiye'nin en ünlü isimlerinden olan Nurseli İdiz'in Çeşme 'deki görüntüleri magazin dünyasını alt üst etmişti. İdiz'in kaldığı otelden atıldığı ve maddi anlamda sıkıntılı günler geçirdiği iddia edilmişti.

Nurseli İdiz'in içinde bulunduğu durum birçok ismi harekete geçirmiş, Nurseli İdiz'e yönelik destek mesajları göndermişti. Bu isimlerden biri olan Erol Köse, Nurseli İdiz'in hakkındaki iddialara cevap vermek için katıldığı televizyon programları ardından, Nurseli İdiz için ağır ifadeler kullandı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamalarda bulunan Erol Köse, Nurseli İdiz'i ilk günlerde desteklediğini hatırlatarak İdiz'in ise içinde bulunduğu durumu şova dönüştürdüğünü belirtti.

'Nurseli İdiz'i desteklemiştim, şimdi işi ajıtasyon showuna döktü, tv gazete gezip ağlıyor' ifadelerini kullanan Köse, 'tamam sana iş verecekler de bakalım ayık gidebilecek misin? ' diye ekledi.

Eleştirilerine sert ifadelerle devam eden Köse, 'İnsan kendi aczinin reklamini yapar mi #edebyahu çekil köşene önce kurtul alkolden, at kiloları sonra da işine başla Nurseli' diye yazdı.