Lig TV'deki Maraton programında Galatasaray-Trabzon maçının tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu geceye damgasını vurdu.

Çok tartışılan Galatasaray'ın golü için, kol böreği benzetmesini yaparken. 'Kol gibi hocam acıtıyo tabi' dedi.

İşte geceye damgasını vuran diyaloglar

ŞANSAL BÜYÜKA: Arda'nın golü pas mıydı, orta mıydı, şut muydu? burda Arda'nın becerisi kadar Trabzonspor kalecisi Tolga'nın da yanlışı yok mu?


ERMAN TOROĞLU: Trabzon, böyle oynamaya devam ederse Ali Sami Yen'den çıkamaz, Galatasaray bu Trabzon'u rahat yener demiştim. Galatasaray takımının hiç olmazsa bir şekli var. Trabzon ne ileri ne geri oynuyor. Şampiyonluğa giden bir takım taç atışından böyle gol yedi, Arda"yı topla buluşurdun. Arda kafayı kaldırdı baktı iki iki tane oyuncusu arka direkte duruyolar. Bütün defans yanlış yerde, kalecinin yeri yanlış. Eğrisi doğrusuna denk geldi, gol oldu. Trabzon'un böyle bir defans ile Türkiye Ligi"nde şampiyon olma şansı yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: İkinci golde de aslında ön direkte alabilirmiş topu Trabzonsporlu defans oyuncuları.


ERMAN TOROĞLU: Trabzonlu oyuncular otobüsün koridorunda gibi duruyorlar, hepsi seyrediyor. Galatasarayl oyuncular can havli ile otobüs pencerisine koşuyor. Trabzonlu oyuncular otobüsün koridorunda hala durmuş seyrediyorlar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Ciddi bir hamle üstünlüğü var pozisyonlarda Galatasaraylı oyuncuların.


ERMAN TOROĞLU: Kol gibi hocam acıtır tabi.. Attığın zaman güzel, kol böreği gibi. Canını acıtıyor insanın hocam. Karşı taraf yemiş golü zaten. Gülme Servet, hani sportmenlik. Kol böreği güzeldir ama herzaman yememek lazım Sinan Engine kızıyorlardı Kadayıfı hep siz yiyorsunuz Kol böreğini ben yiyiorum diyordu. Söylesinler elle attık diye. Bari dalga geçme. Hakemden başka herkes pozisyonu gördü.

ŞANSAL BÜYÜKA: Peki ne yapsın hocam?


ERMAN TOROĞLU: Söylesinler elle attık diye. Bari dalga geçme. Hakemden başka herkes pozisyonu gördü.


ŞANSAL BÜYÜKA: Lincoln, attığı golden sonra bayrak direğini çıkarttı. Bünyamin Gezer"e kulaklıktan yardımcı hakemler birşeyler söyledi. Bu arada Lincoln"ün golü de hazırlanışıyla beraber şahane.

ERMAN TOROĞLU: Trabzonlu futbolculara karayolları hunisi diye bakın. Galatasaraylı oyunculara da futbolcu diye bakın. Bu pozisyonda orada huni olsa çarparsın. Trabzon mağlup olabilir ama böyle gol yiyemez. Böyle bir golü yedikten sonra golü atan şahıs bayrak direğini çekiyor, hem çalıyor, hem de oynuor bayrak direği ile. O kadar rahat gol attı ki Lincoln, o şovu yapma yüzünü buldu. Bünyamin Gezer de gezdi. Hadi Servet'in golünde eli görmedin. Önüne oyuncu geldi falan. Ama Gezer, o bayrak 1.5 metre, kulaklıktan da uyarılıyorsun. O zaman size o taktığınız antenleri niye veriyorlar?

ŞANSAL BÜYÜKA: Bayrağı çektiği için Lincoln, ikinci sarıdan gitmeli miydi?

ERMAN TOROĞLU: Lincoln bayrak direğini gitar olarak görüyor. Oysa Bünyamin Gezer anadolu çocuğu o sazdan anlar. Ey bünyamin Gezer hadi Servet'in elle attığı golü göremiyorsun 1.5 metrelik bayrak direğini de mi görmüyorsun. Ali Sami Yen'de bayrak direği için oyuncu atılmaz. Bayrak direğini kafasına vurup kendine getirmek gerek.