AYDINPOST HABER SERVİSİ-Ziyarete eşlik eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Zehra Kaymak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı. 
 
“Erkut:  Ankara’ya 5 vekil göndermek istiyoruz” 
Osman Aydın’la birlikte sanayi esnafını dolaşan Erkut, "Esnafın bize olan ilgisi beni çok mutlu etti. Tabi ki CHP'yi seven kadar sevmeyen de olacak. Fakat ben bu olumsuzlukları bozmaya kararlıyım. Ankara değil Aydın Milletvekili olacağım" diye konuştu. Nazilli esnafından çok olumlu mesajlar aldığını belirten Osman Aydın ise “Bizim her vatandaşa yönelik projelerimiz var Esnafımızın da daha kazançlı olması için ve yatırım yapabilmesi için gerekli olan her şeyi yapacağız. Başta CHP'nin projeleri ile alay eden AK Partililer, alelacele aile sigortasının benzeri bir proje hazırlamak zorunda kaldılar. Aylık 600 TL'lik aile sigortasını dar gelirli ailelere iyi anlatmalıyız. Ülkenin zenginliklerinden herkes yararlanmalıdır. 18 milyon oyu yakalamak istiyoruz. Bu, yüzde 40 demektir. Yüzde 40, tek başımıza iktidar için yeterli. Aydın'dan TBMM'ye gidecek 7 milletvekilinden 5'ini CHP'den Ankara'ya taşımak istiyoruz” dedi.
 
“Osman Aydın: 12 Haziran’da iktidara gelmek istiyoruz”
Osman Aydın, bir esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, ekonomiyi geliştiren, piyasayı canlandıran, ulusal barışı sağlayan, verimliliği artıran ve diğer taraftan da yeni pazar payıyla üretim yapan sektörlerin, daha istikrarlı büyümesi için bir politika izlenmesi gerektiğini ifade etti. Dünya'nın artık bu yönde ilerleme kaydettiğini ileri süren Aydın, şunları söyledi:"CHP ile bu yaklaşımla devam edeceğiz. Bu çerçevede hem üreten mevcut sektörler, hem de teknolojik bakımdan gelişmekte olan sektörleri teşvik edeceğimiz bir politika izleyeceğiz. Bölgemizde tarımın ve tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesine ihtiyaç var. Ama hiç unutmayalım ki, özgürlüklere de ihtiyacımız var. Biz 12 Haziran'da iktidara geleceğimize inanıyoruz. Bunun için çalışıyoruz.”dedi.
03.20110531090801.jpg