AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut’un bu seferki durağı Kuşadası oldu. İlk olarak Kuşadası İlçe Örgütünü ziyaret eden Erkut, Kuşadası esnafını ziyaret etti. Kuşadası ziyaretinde Erkut’u CHP İlçe Bşkanı Mehmet Gürbilek, MYK üyesi Ayla Eyit, Aydın ve Kuşadası Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Esnaf ziyaretinin ardından Belediye Başkanı M.Esat Altungün’ü ziyaret eden Erkut ve beraberindekilerini “Başbakan 1.sıra milletvekili adayı Bülent Tezcan süprizi mutlu etti.Aydındaki çalışmalarını yağış nedeniyle yarıda bırakıp geldiğini ifade eden Tezcan, “Ferda hanımın burada olduğunu öğrenir öğrenmez hemen geldim. Kendisi diğer adaylarımız gibi durup dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah 13 Haziran sabahı iktidar olarak uyanacağız”dedi.

Erkut, “Başbakan köşeye sıkışan insanlar gibi oraya buraya saldırıyor. Kamu personeline dahi bugün yapılacak açılışlar için e-mail gönderilmiş. Aydın ‘daki açılışlar için heryerden otobüsler kaldırılıyor. Ama AK Parti Aydın’dan umduğunu bulamayacak. Ankara’ya gitmek için gün sayıyoruz”diye konuştu.Belediye ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Altungün, Milletvekilleri Adayları Tezcan ve Erkut ve beraberindekiler CHP Kuşadası Kadın Kollarının ihtiyaç sahibi kişiler için Kuşadalı vatandaşlardan topladıkları giyecekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hazırladıkları yerin açılışına katıldılar.

Açılışın ardından Güzelçamlı ve Davutlar’ı ziyaret eden CHP’li aday Erkut, buralarda da yoğun yağışa rağmen ilçe ögütlerinin etrafındaki tüm esnafı ziyaret ederek onlardan destek istedi.

EGEMEN, ERKUT’UN ENERJİSİNE ENERJİ KATTI

img_0501.20110530092953.jpgKuşadası, Güzelçamlı ve Davutlar ziyaretinde Erkut’u küçük Egemen ‘de yalnız bırakmadı. Ziyaretleri sırasında biran olsun Erkut’un yanından ayrılmayan Egemen Erkut’un enerjisine enerji kattı. Ziyaretler sonrası Egemen ile hatıra fotoğrafı çektiren Erkut, Egemen’e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Erkut, yağışlı havanın şiddetini arttırmasından sonra tekrar geleceğinin sözünü vererek programını yarıda keserek seçim bölgesi olan Nazilli’ye geri döndü.

 

img_0443.jpg

img_0447.jpg

img_0464.jpg

img_0513.jpg

img_0516.jpg