AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut seçim çalışmalarını Çine’de sürdürdü. Gün boyu pazarcı esnafı ve esnaf ziyaret eden Erkut’u Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, Acarlar Belde Başkanı Aşkın Şimşek, Çine Kadın Kolları Başkanı Pınar Akdam, CHP İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Gençlik Kolları ve partililer yalnız bırakmadı.

HAMUR AÇTI

Pazarcıların ve halkın ilgisinden son derece memnun olan Erkut, girdiği bir esnaf dükkanında en az siyasetteki başarısı kadar, ev işlerinde de ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Hamur açan Erkut, “Her ne kadar bir iş kadını olsam da ev işlerini de unutmuş değilim” dedi. Pazar ziyaretine devam eden ve sıkılmadık el bırakmayan  CHP’li aday “Ankara değil Aydın vekili olmak için çıktığımız bu yolda 13 Haziranda buraya  teşekkür etmek için tekrar geleceğim, Osman Başkanımızın memleketinde olmak daha bir güzel. Burada sevilen sayılan bir insan, halkımızda bize Osman Başkanımız kadar ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Pazar ziyareti sırasında Erkut’a bir destek de CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kösehancı’dan geldi. Erkut’a sürpriz yapan Kösehancı Erkut’un Pazar ziyareti ve köy programlarına katıldı.

TEKELERE ÇIKARTMA YAPTI

CHP 3.sıra Milletvekili Adayı Osman Aydın’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığı köy programına Ferda Çağlar Erkut, Osman Aydın’ın seçim otobüsü ve  50 araç ile Tekeler Köyüne çıkartma yaptı. Köy programına Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, Çine Kadın Kolları Başkanı Pınar Akdam, Karğuzlu Belde Başkanı Kerim Yüksel, CHP İl Genel Meclis Üyeleri, Aydın Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kösehancı, Çine Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Seçim otobüsü ve 50 araçla köye giriş yapan Erkut, köy kahvelerini dolaşarak köylüyle tokalaştı. Köy kahvesinde konuşma yapan Erkut “Bir bayan olarak çok üzerinde duruyorum, aile sigortamız ile iktidar dönemimizde kadınlarımızın hesabına en az 600, en fazla 1200 TL  yatıracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sadaka kültüründen kurtarmak istiyoruz. Evlerimize gelen yardım paketlerine muhtaç hale getirildik. Bunlar olsun istemiyoruz. Bayanlarımız hesaplarına yatacak olan parayla ister gidip süpermarketten, ister mahalle bakkalından, isterse de bir giyim mağazasından istediğini alsın. Şu anda Başbakan 2002 de 3 bin dolar olan kişi başı geliri 10 bin dolara çıkarttık diyor. Soruyorum hanginizde 10 bin dolar var? Bu para bizler gibi vatandaş değil de yandaş diyenlerin yandaşlarında da var. Ankara’ya gidersem Aydın’ın vekili olmaya söz veriyorum. 13 Haziranda buraya teşekkür ziyaretine gelmek istiyorum, sizlerden destek bekliyorum” şeklinde konuştu. 

img_0167.jpg

img_0181.jpg

img_0169.jpg

img_0227.jpg

img_0240.jpg