Karşınızdaki erkeğin kafasına taktığı pek çok şey olabilir. Onu strese sokan faktörlerin neler olduğunu öğrendiğinizde ona yardımcı olmanın yollarını da keşfedebilirsiniz.
Her erkeğin yatak odasında olacaklar konusunda bazı korkulan vardır. Ama bunları dile getirmek yerine, bir oturuşta Alacakaranlık serisini izlemeyi tercih ederler.

Tutku: Güçlü Kadının Erkeğe Zevk Verme Rehberi kitabının yazan Ian Kerner, bu konunun erkekler için gurur meselesi olduğunu söylüyor ve ekliyor: Kadınlar seks konusundaki soru işaretlerini arkadaşlarıyla paylaşırken, erkekler bu konuda konuşmaya pek alışkın değiller. " Biz de onların seks esnasında kafalarına takılanların bir listesini çıkarıp sevgilinize nasıl yardımcı olabileceğiniz konusunda size birkaç tüyo verelim dedik.

'Bir Sorun Var'
Eğlencenin çok erken bitmesi erkeklerin yüzde 65'inin en büyük korkusu. Bu gerçekleştiğinde, kendine olan güveni sarsılıyor ve kontrolünü kaybetmiş hissediyor. Üzerinde hissettiği bu baskı ise andan çıkardığı keyfî yok ediyor. Kendisini kastığını gösteren şu ipuçlarına dikkat etmelisiniz: Gerilmiş bir çene, gergin kaslar, kısa, hızlı nefes alıp vermeler ve çok hızlı gerçekleşen pozisyon değişiklikleri. Bu gibi durumlarda sevişmeye biraz ara verip kendi aranızda şakalaşabilirsiniz. O da bu esnada biraz gevşeyip kendine olan güvenini geri kazanabilir.

'Ona Nasıl Zevk Vereceğimi Bilmiyorum'
Sevgilisini yatakta mutlu edemeyen erkeğin kendine olan güveni kaybolur. Bu yüzden de tam olarak neden hoşlandığınızı, nerenize dokunursa zevk alacağınızı ona söylemelisiniz. Ona bazı direktifler verebilir, size zevk verecek pozisyonlar için takma isimler belirleyebilirsiniz. O isimleri telaffuz ettiğinizde bile ne kadar heyecanlandığını görüp şaşırabilirsiniz.

'Ya Hamile Kalırsa'
Bu korkusunu yenmenin en kolay yolu, ona doğum kontrol hapı kullandığınızı söylemek olur. Böylelikle korkusuz bir şekilde sizinle yakınlaşabilir. Yine de her türlü riski ortadan kaldırmak için prezervatif kullanmayı ihmal etmeyin. İşinizi hiçbir zaman şansa bırakmamakta fayda var.

'Benim Sapık Olduğumu Düşünürse!'
Yapılan araştırmalara göre, erkeklerin yüzde 44’ü bu korkuya sahip. Reddedilmekten veya sizin tarafınızdan yanlış anlaşılmaktan korkuyorlar. İlk olarak kendi fantezilerinizi dile getirin. Eğer onun önerdiği senaryoyu beğenmiyorsanız rahatsızlığınızı belli etmeyin. Aksi takdirde bir daha böyle bir paylaşımda bulunmayabilir. Bunun yerine "Bunu yapabileceğimi sanmıyorum ama seni dinlemek çok tahrik edici" diyebilirsiniz.

'Yatakta Rol Yapmaya Yeltenirse!'
Kadınların yüzde 43’ünün orgazm taklidi yaptığı bilgisi ışığında erkeklerin korkmakta haklı olduğunu söyleyebiliriz. Hiçbir zaman yatakta numara yapmamaya çalışın. Bu konuda, isteklerinizde dürüst olmanızı erkekler takdir ediyor. Yorulduysanız bunu ona söyleyin.