1. erkekler kadınların gözlerini çok sever. Güzel gözlere sahipseniz eğer onu masum bakışlarınız ile etkileyebilirsiniz.

2. sanılanın aksine artık erkekler makyajlı kadın yerine doğal kadınları daha çekici buluyor.

3. kadınlar gibi erkeklerde bakımlı kadınlardan hoşlanıyor. Güzel kokulu, elleri ve dişleri bakımlı kadınlar onları daha kolay etkiliyor.

4. şüphesiz fit kadınlar erkeklerin daha çok dikkatini çekmektedir. Bu yüzden her zaman formda kalmaya özen göstermelisiniz.

5. samimi ve açık sözlü olmak erkeklerin kadınlarda aradığı bir özelliktir. Yani doğal davranmak size artı puan getirecektir.

6. evet erkekler cesur kadınları severler fakat her zaman ilk adımı atmayı ona bırakmanızı isterler. Yani kovalamak onların genlerinde vardır. Sizi kovalamasına izin verin.

7. kadınlar ilgiyi sever. Bilinenin aksine erkeklerde ilgiden çok hoşlanırlar. Ona ilgi göstermeniz kendisini özel hissetmesini sağlar. Bundan oldukça etkilenir ve size daha çok bağlanır.

8. gülümseyin. Erkekler gülümseyen kadınların daha çekici olduğunu söylemektedir.

9. giyiminize özen gösterin. Size yakışan kıyafetleri seçin. Onunlayken abartıdan uzak, seksi detaylarla desteklenen giysileri tercih edin.