Adana'da para verme vaadiyle kandırdıkları 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan kişi ile ona yardım eden şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde bir esnafın küçük yaştaki erkek çocuklarla para verip kandırarak cinsel istismarda bulunduğu ihbarını aldı. Bunun üzerine esnaf Nuri T.'yi (44) takibe alan polis, eşcinsel olan Adem S.'nin (21), esnafla ilişkiye girdiğini tespit etti.

''BANA KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUK BUL SANA PARA VERİRİM''

Polis araştırmayı derinleştirdiğinde esnafın eşcinsel Adem S.'den "Bana küçük yaşta erkek çocuk bul sana para veririm" dediğini öğrendi. Bunun üzerine polis Adem S.'yi yakın takibe aldı. Takip sonucunda geçtiğimiz günlerde Adem S.'nin A.U. isimli 14 yaşındaki bir çocuğu esnafa getirdi. Esnaf çocuğa "Sana para veririm istediğimi yaparsan" diyerek çocuğu mezarlığa doğru götürdü. Bu sırada takipte olan polis, Nuri T'yi gözaltına aldı. Nuri T. suçlamaları kabul etmezken, eşcinsel olan Adem S. "Ben eşcinselim, esnafla defalarca birlikte oldum. Bana sana para veririm yaşı küçük erkek çocuk bulursan, dedi ben de gittim çocuk buldum getirdim" dedi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.