Koç

Koçlar meydan okumayı sever. Tutkuludurlar ancak kolay sıkılabilirler. Az olsa da onu biraz ateşleyecek ufak tefek oyunlara yapabilirsiniz. Oyuncu ve canlandırıcı enerjiden hoşlanacaktır.

Boğa

Boğadan daha hassas bir burç yoktur, yani onun bu duygusal durumuna uygun şeyler deneyin. Yumuşak ışık, iyi bir yiyecek, masaj ve müzik Boğa’nıza afrodizyak gibi gelecektir.

İkizler

Bu konuşkan burca tahrik edici bir kısa mesaj gönderin ya da telefon seksini deneyin. İkizler farklılıkları sever, yani yeni pozisyonlar denemekten çekinmeyin.

Yengeç

Bu su grubu için seksi bir duruş ve kıyafet çekici olabilir. Geleneksellikten çıkarak onu tahrik edin.

Aslan

Ona üstün olma fırsatı vermenizden daha seksi bir şey olamaz. Onu övme, pohpohlama ve memnun etmekten daha iyi bir şey olamaz. Aynı zamanda vahşilik de onu çeker. Kalabalık bir ortamda olduğunuz fantazisini deneyebilirsiniz.

Başak

Doğa sever Başak burçları için ev dışında bir yerde seks yaptan daha tahrik edici birşey yoktur. Basitliği ve saflığı sever. Duş alırken zaman zaman yanına girmeyi de deneyebilirsiniz.

Terazi

Terazi burcu erkeği için özel bir moda gösterisi düzenleyin ve hayatınız boyunca sizin olsun. Terazi burçlarını seksi iç çamaşırlarından daha memnun edecek başka bir şey yoktur. Bu nedenle öncesinde biraz alışveriş yapın. Onu daha da cesaretlendirmek için çiçek, romantik müzik, güzel bir yatak bulunan özel bir oda hazırlayın.

Akrep

Akrep erkeği için seks hava kadar gereklidir. Yani sadece sizi harekete geçirecek doğru hareketleri bilmesine izin verin. Akrepler duygusal derinliğe ve dürüstlüğe sahiptirler. Sizi kıkırdatan şeyleri bilmek çok hoşuna gidecektir.

Yay

Yay erkekleri için güzel gülen ve eğlenceli bir kadından daha seksisi yoktur. Neşeli erkekler dışarıda iyi vakit geçirtir. Maceralarını ve yaşadıklarını anlatır. Yatak odasında yeni şeyler denemeyi ve vahşi savaşlar yapmayı sever.

Oğlak

Odaklanın ve ciddi olun. Oğlaklar seks dahil her şeyi bütünüyle yaşamak ister. Oğlaklar yatak odasında şaşırtıcı şekilde duygusal olabilir, vücudunuzun her bir noktasını keşfetmek isteyebilirler. Sabır onun kişiliğinin parçasıdır, yani onu ödüllendirmek için yavaş hareket edin.

Kova

Kova erkekleri yenlikçi ve farklı şeylerden hoşlanır. İlginç ve bilimsel seks deneyimine hazır olun. Yani yatak odasında farklı oyuncakları severler.

Balık

Balık erkekleri ısıyı artıracak iyi bir fantaziye bayılırlar. İyi düşünülmüş ve planlanmış bir hikaye düşünün. Balık erkekleri her bir detayı öğrenmek isterler. Fantaziye uygun bir karekter veya kıyafet memnun edici olur ancak çok da gerekli değildir.