Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Erkan Oğur" u 29 Aralık gecesi Alt. Caz konuklarını keyifli bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor!

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul"un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

Tomtom Fun Aid"de bir ilke imza atan “Alt. Caz” denenmemiş farklı konseptiyle her ay caz ve cazın sıra dışı projelerine ve vazgeçilmez isimlerin akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor. Caz dünyasından tanınmış birçok önemli ismi ağırlayan “Alt. Caz”, 29 Aralık Çarşamba günü cazın sevilen isimlerinden büyük üstad; Erkan Oğur" u ağırlayacak.

"Fuad" albümüyle başlayan müzikal birlikteliklerini sürdürmeyi hedefleyen Erkan Oğur ve Derya Türkan ikinci düo performanslarıyla dinleyicileriyle buluşacak. Daha önce ilk kez Cemal Reşit Rey Konser Salonu" nda verdikleri konseri, ikinci kere “Alt. Caz” ın samimi sahnesinde gerçekleştirecekler. Geleneksel eserlerin yanısıra, kendi bestelerini de seslendirecek olan ikili, doğaçlamalar üzerine kurulu performanslarıyla hayallerindeki müziğe ulaşmayı hedefliyor..

Fretless Albümü ile Avrupa Yaratıcı Albümü ödülleri almış, usta sanatçı Erkan Oğur tüm sevenlerini, hissiyat dolu, ensturmanlarını konuşturduğu, muhteşem performansı ile “Alt. Caz” sahnesinde bekliyor olacak.
Kendi müdavimlerini oluşturarak, caz tarzı müzikten keyif alanların uğramadan geçemeyecekleri bir alternatif haline gelen “Alt. Caz” birbirinden farklı performanslara yer vermeye devam ederek bu sezona da damgasını vuracak!

Tomtom Mahallesi, Akarsu, Acara, Tosbağa Sokak Galatasaray/İstanbul
Telefon:0212 244 85 67
www.tomtomsokak.com