Hollanda Kraliçesi Betarix’in daveti üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Hollanda’ya giden İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, uçağın hareketinden önce Ankara Esenboğa Havaalanında çok önemli açıklamalarda bulundu. 2009 yılından bu yana Nazilli’nin kötü idare edildiğini ifade eden Kuvvet Erim, çok başlı yönetim anlayışının, Nazilli’nin kalkınmasının önüne geçtiğini savundu. Modern ve gelişmiş şehircilik reçetesinin AK Partili kadrolarda bulunduğunu kaydeden Erim, İsabeyli Beldesinin buna en güzel örnek olduğunu belirtti.
Nüfus oranına bakıldığında İsabeyli Belediyesinin 3 yılda 10 milyon liralık yatırım yaparak büyük bir iş başardığına dikkat çeken Kuvvet Erim, “8 yılda yapılamaz denilenleri başardık. Bir köy olarak devraldığımız İsabeyli, bugün başta Nazilli olmak üzere yakın ilçe ve beldelerden gelenlerin yerleştiği bir cazibe merkezi haline dönüştü. Gerek planlı mimarisi, gerekse alt ve üst yapı hizmetleri ile geldiğimiz noktada İsabeyli Aydın’ın örnek beldesi oldu. Şimdi önümüzde 2014 yılında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri var. İsabeyli’de ne yaptıysak Nazilli’de aynısını yapacağız. Bugün 42 ilden büyük olduğu söylenen Nazilli’yi Ege’nin en modern kenti haline getireceğiz. 2014 yılından sonra Nazilli’yi Ak Kadrolar yönetecek. Menfaat ve çıkar grupları ile siyasi rant devşirmek isteyenler belediyenin kapısından giremeyecek. Nazilli bugünkünden daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Nazilli belediyesini 3-5 kişinin belediyesi olmaktan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

Aralarında AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in yanı sıra 100’e yakın işadamı ile birlikte Türkiye-Hollanda iş formuna katılacak olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, beraberinde götürdüğü inciri, başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve kafiledekilere hediye ederek Aydın’ın tanıtımını yapmayı da ihmal etmedi. Kuvvet Erim, 4 gün sürmesi beklenen temasların ardından yurda dönecek.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg