AK Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları yönetimi, İsabeyli Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek plaket verdi.
Ak Belediyecilik anlayışının Türkiye tarafından takdirle karşılanıp diğer partilere örnek gösterildiğini ifade eden İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, şahsında İsabeyli Belediyesine verilen bu plaketin büyük bir anlam taşıdığını kaydetti. Sekiz yıl önce göreve geldiklerinde belediyenin hiçbir iş makinası olmadığını belirten Erim, bugün gelinen noktada makine ve araç parkıyla İsabeyli Belediyesinin komşu belediyelere dahi yardım eder hale geldiğini söyledi. 2011 yılını 21 milyon gelirle kapattıklarını da hatırlatan Belediye Başkanı Kuvvet Erim, ’’Biz belediyenin kaynaklarını hoyratça kullanmadık. Bize emanet edileni hakkıyla muhafaza edip, daha da ileri taşıdık. Bu makamlar gelip geçici, eğer İsabeyli’de Kuvvet Erim hayırlı bir işe imza atmışsa işte biz asıl buna seviniriz. Yaptıklarımız ortada. Adeta bire köy olarak aldığımız İsabeyli, bugün başta Nazilli olmak üzere diğer ilçe ve beldelerden gelip yerleşenlerle doluyor. İsabeyli büyüyor ve gelişiyor. Bizim büyümemizden rahatsızlık duyanlar olduğunu da biliyorum. Ama değişim ve gelişim kaçınılmaz. Biz hedefimizi daima büyük tuttuk. İsabeyli şehir olacak dedik ve oldu. Çok iyi biliyoruz ki, İsabeyli bugün Aydın’da örnek gösteriliyor. Bunda hiç kuşkusuz belediye personeli ve belediye meclis üyelerinin katkısı çok fazla’’ şeklinde konuştu.
Plaket töreninde söz alan Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen ise, ’’Ben İsabeyli de doğdum. Onun için buradaki değişimi ve gelişimi çok iyi biliyorum. Kuvvet Başkan yerinde duramayan biri. Ondaki bu çalışma azmi bir çok insanda yok. Plaketi vermeden önce yönetim olarak toplanıp hep birlikte karar aldık. Ölçümüz, hizmet ve hizmetin insan yaşamına sağladığı katkı ve kolaylıklar oldu.Bu açıdan bakınca yönetim arasında yapılan değerlendirmede oy birliğiyle İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim’e plaket verilmesi kararı çıktı’’ dedi.
Plaket törenin ardından Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, objektiflerin karşısına geçerek hatıra resmi çektirdi.