“Oynadığı sürenin ücretini alacak. Lokavt bitince, anlaşma sona erecek. Beşiktaş aptal değil ki oynamadığı maçların parasını versin!” dedi...
 
Tele Röportaj: Görkem ARKAN- Telegol- BUGÜN
 
Beşiktaş Cola Turka Basketbol takımının antrenörü Ergin Ataman gazeteniz BUGÜN'e konuştu. Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü yıldızıKobe ile yüzde 50 anlaştıklarını belirten Ataman, "Kendisi yeni transferimiz Deron Williams ile oynayabileceğini söyledi. Taraftarlar, 'Bu basketbolcular NBA'de lokavt var, buraya geliyorlar. Yani gelip 2-3 ay oynayacak, paralarını alacak, lokavt bitince ülkelerine dönecek' diye düşünüyorlar. 
 
Kobe Williams oynadığı süre içerisindeki parasını alacak. Yani aylıkla çalışacak.Koskoca Beşiktaş aptalmı?Milyon dolarlar versin, ne kadar oynayacağı bilinmeyen bir oyuncuya. Lokavtın ocak ayına kadar süreceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Siyah-Beyazlı takımın antrenörü, Hidayet Türkoğlu ile çalışmak istediğini belirtti. Ataman, "Ancak Hidayet basına Fenerbahçe ya daAnadolu Efes'te oynayabileceğini söyledi.Karşılıklı istekler önemli.Ama o gönlündeki takımın Fenerbahçe olduğunu ima etti" diye konuştu.
 
Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakmıştı
 
Ataman, Kobe'nin transfer gelişmeleri için ise şunları söyledi: "Kobe, THY'nin reklamyüzü. THY ilemasaya oturduk bize yardımcı olmaları için.Onunla çalışmak beni gerçektenmutlu eder." Ergin Ataman, "1 ay önce kimbu sporcular Türkiye'de hayal edebilirdi? Beşiktaş zaten büyük bir takım, bu transferler yapılacaksa reklamamaçlı yapılmıyor.Aslında basketbolcuların gelmeleri Türkiye için büyük reklamolur. Başkanımız Yıldırım Demirören'in bu transferlerde büyük katkısı var.Hemmaddi hemmanevi olarak" açıklamasını yaptı.
 
THY finalinin kupası Kobe’den
 
Yaz kamplarınıAmerika Birleşik Devletleri'nde geçirecek olanManchester United ve Barcelona takımları, US Tour Turnuvası ile futbolseverlerle buluşacak. THY'nin yaptığı açıklamada Barcelona ve ManchesterUnited ile imzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla, bu iki dev kulübün resmi sponsoru ve resmi havayolu taşıyıcısı olarak kulüpleri başarıdan başarıya uçurmaya devamettiği belirtildi. İki futbol devininWashington'da oynanacakmaçın sponsorluğunu da TürkHava Yolları yapacak.
 
Maç 30 Temmuz’da
 
Washington FedEx Field'da, 30 Temmuz saat 19.00'da oynanacakmaçın ardından kupayı Beşiktaş Cola Turka'nın anlaşmak üzere olduğuKobe Bryant verecek.NBA'de Los Angeles Laker forması altında beş kez şampiyonluk yaşayanKobe iki kez NBA sayı şampiyonu olmuş, "2009/2010NBA Finallerinin EnDeğerli Oyuncusu" unvanını ele geçirmişti.