AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 Haziran'da yapılacak seçimin AK Parti ile Ergenekon arasında olduğunu ileri sürdü.
Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanlığında, TBMM 24. dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Başvuru öncesi İl Başkanı Sadık Atay ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar ile kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla basın toplantısı düzenleyen Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'de siyaset yapmanın bir şeref olduğunu ifade etti.
''AK Parti'nin, Aydın'da hoş bir seda bırakan hizmetlerinin olduğunu ve bu hizmetlerin, tüm parti teşkilatının samimiyetle gösterdiği gayretlerin sonucu olduğunu'' dile getiren Erdem, AK Parti Aydın teşkilatının, yaptığı hizmetlerle büyük bir başarıya imza attığını söyledi.
Erdem, yeni bir seçim sürecine girildiğini ve yaptıkları hizmetlerle bir kez daha halka gideceklerini belirterek, şunları söyledi:
''Diğer partilerde bir endişe, kaos, sıkıntı var. AK Parti'ye bakıyorsunuz, gerçekten düğüne gider gibi gidiyoruz. AK Parti ile Ergenekon arasında seçim yarışı var. Bir tarafta Ergenekon'u, balyozcuları kurtarmaya çalışan zihniyet, halkın iradesinin ortaya çıkmasını istemeyen zihniyet, diğer tarafta milletin iradesine sahip çıkan AK parti var. Biz milletimize güveniyoruz. İlkeli duruş, samimiyetimizi bozmayacağız.''
Erdem, konuşmasının ardından, 24. dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylık başvurusunu İl Başkanı Sadık Atay'a verdi.