Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hopa mitinginden sonra seçim otobüsüne yönelik yapılan saldırıda, başına isabet eden taş nedeniyle otobüsten düşerek yaralanan koruma polisi Servet Erkan, görevine başladı.

Erkan, 7 ay önce AK Parti'nin Hopa mitingi sonrasında seçim otobüsüne yapılan taşlı saldırıda hedef olmuştu. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldı. Erdoğan, "Benim Servet yavrum" dediği yakın korumasını yalnız bırakmadı.

ERDOĞAN İLE BİRLİKTE DÖNDÜ

7 aylık zorlu dönemi geride bırakan Servet Erkan, Ankara'ya 21 gün sonra dönen Başbakan ile birlikte iş başı yaptı. Yakın koruma Erkan, daha önce olduğu gibi havaalanından çıkıp partilileri selamlarken Erdoğan'ın bir adım arkasındaydı. Erdoğan'ın yakın koruması için tedavi süreci devam ediyor. Hatta göreve başlaması da bu tedavi sürecinin bir parçası. Servet Erkan ilk etapta eskisi gibi yoğun temponun içine girmeyecek. Ama görevinin başında olacak. Bu dönem Erkan'ın moral kazanması için geçiş dönemi niteliği taşıyacak.

HABER: Celal ÇAMUR/BUGÜN GAZETESİ