Eski bakanlardan Ülkü Güney"in oğlunun Ankara Sheraton Oteli"ndeki düğünü, AKP, DYP ve ANAP"tan birçok siyasetçiyi bir araya getirdi. Kabineden 5 bakanın geldiği düğünde şahitlikleri Başbakan Erdoğan ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan yaptı


Nikâhlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"in kıydığı çiftin şahitliklerini, Erdoğan ve Doğan yaptı. / Fotoğraf: AA

Eski bakanlardan, AKP Bayburt Milletvekili Ülkü Güney oğlunu evlendirdi. Sheraton Oteli"ndeki düğünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan nikâh şahitliği yaptı.
Merve - Rafet Öktem çiftinin kızı Çağla Öktem ile Melike - Ülkü Güney çiftinin oğlu Güçlü Güney, dün akşam Sheraton Büyük Balo Salonu"nda düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Güney"in oğlunun nikâh töreni, AKP, DYP ve ANAP"ta siyaset yapan çok sayıda ismi de buluşturdu.
Nikâh töreni ve yemeğe, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Tarım Bakanı Mehdi Eker ile DYP ve ANAP"lı çok sayıda eski bakan ve milletvekili katıldı.
Nikâhı Gökçek kıydı
Törene eşi Emine Erdoğan"la birlikte katılan Erdoğan, ailelerin bulunduğu 1 nolu masada oturdu. Nikâhı kıyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Cenabı Hak"tan bu iki genç kardeşimize iki cihan saadeti diliyorum. Onlardan, vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar temenni ediyorum. Bir yastıkta kocasınlar. Hiç ama hiç kavga etmesinler. En kötü günleri böyle olsun” temennisinde bulundu. Geline evlilik cüzdanını Başbakan Erdoğan verdi.

Milliyet