Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye"ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı"nda gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla ilgili bir soru üzerine, “Sayın Gökçek veyahut da Ankara adayıyla ilgili konularda yarın sadece biz adayı açıklayacağız. Ankara ile ilgili açıklamamız büyükşehir ve ilçelerini kapsayan bir açıklama olacak. Yarın saat 11.00"de genel merkezimizin büyük salonunda bu programımızı yapacağız” dedi.

Adayları açıklamaya hafta sonuda devam edeceklerini belirten Erdoğan, “Hafta sonunda, cumartesi veya pazar, şu anda çalışmalar devam ediyor. Gerek büyükşehir gerekse ilçelerle alakalı adaylarımızdan bir paketi daha açıklayacağız” diye konuştu.

GÖKÇEK: BEKLİYORUM Suriye"ye hareketinden önce Başbakan Erdoğan"ı uğurlamaya gelenlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de vardı. Gökçek, Erdoğan ile hareketinden önce on dakika başbaşa görüştü.

Soruları yanıtsız bırakan Gökçek, sadece “Bekliyorum” demekle yetindi. Gökçek, makam arabasının direksiyonuna geçerek havaalanından ayrıldı.

Parti kulislerinde büyükşehir belediye başkanlığı için Veysel Tiryaki ve Turgut Altınok ile yarışan Melih Gökçek"in adaylığında karar kılındığı yorumları yapılıyor.


MİLLİYET