AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç- Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmalarına Aydın'da devam etti. Erdem salı pazarı ve Batı Gazi Bulvarı esnafını ziyaret etti.
 
Kendisi de Aydın merkezde esnaf olan Mehmet Erdem'i pazarcının ve esnafın ilgisi memnun ederken, "AK Parti 8,5 yıldır çalışmalarına durmak yok yola devam anlayışıyla sürdürmektedir. Sayın Başbakanımızında dediği gibi önümüzdeki dönem iktidarımız tam bir ustalık dönemi olacak. Ak Parti olarak çok çalışıyoruz, çok terliyoruz. 12 Haziranda iktidara geldiğimizde tüm bu yorgunluklarımız dinecek.
 
KİMSE KİMSEYE İPOTEK KOYAMAZ
 
engin-polat.jpg
Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Engin Polat'ın, "Diğer partiler çamur atma politikası yapıyorlar.Diyarbakır'da Ahmet Kaya'cı, Aydın'da Adnan Menderes'ci oluyorlar. Buna bir son versinler eğer devam ederlerse bende çamur politikasına başlayacağım" açıklamasını değerlendiren Erdem, "Kimse kimseye ipotek koyamaz. Bizler çamur atmıyor, doğruları söylüyoruz. Buharkent'ten Didim'e karış karış dolaşıyoruz, gerçekleri anltıyoruz. Sayın Polat kendine yakışanı yapsın" şeklinde konuştu.
 
 
AK Parti Milletvekili Adayı Erdem esnafların yoğun ilgisinden dolayı sohbet etmek için sık sık programına ara vermek zorunda kaldı. 
 
img_9801.jpg
 
img_9805.jpg
 
img_9827.jpg
 
img_9840.jpg