Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem seçimlere az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gün boyu Aydın Adnan Menderes Bulvarı Kıbrıs Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Mehmet Erdem, aynı günün akşamına ise Cuma Mahallesinde bir kahvehane de mahalleliyle sohbet ederek AK Parti iktidarının 8,5 yıllık iktidar döneminde yaptıklarını ve ustalık döneminde yapacaklarını anlattı.

AK Parti’li aday Erdem kahve toplantısında yaptığı konuşmada, Aydın ilinin su sorununu çözdüklerini ifade ederken, “Aydınlıların 141 yıllık rüyası, kendi tipinde Avrupa’nın birinci, Dünya’nın beşinci büyük barajı olma özelliğine sahip Çine Adnan Menderes Barajı gövde inşaatına 2003 yılında başlanmış olup 10/10/2010 tarihinde açılışı yapılmış ve su tutmaya başlamıştır. Günümüz itibariyle 90 milyon metreküp su depolanmıştır. Bu barajımızla bölge taşkınlardan korunmuş, daha önce sulu tarım yapılamayan 22,358 hektar tarım arazisi sulu tarıma açılmış ve böylece üreticilerimizin yılda iki-üç ürün almasına imkan sağlanmıştır” dedi.

ULAŞIMDA GELİŞMİŞ STANDARTLARI YAKALANDI

Erdem ulaşımda hayata geçirdikleri projelere de değinirken, “Sol yıllarda gerçekleştirilen çalışmalarda il olarak karayollarında ciddi bir sorunumuz kalmamış ve ulaşımda gelişmişlik standartları yakalanmıştır. 2002 yılı sonuna kadar toplan 75 km duble yol yapılmışken 2003-2010 yılları arasında 190 km duble yok yapılarak, ilimizdeki toplan duble yol uzunluğu 265 km ye ulaşmıştı. Duble yollar için toplam 354,6 milyon TL harcanmıştır” şeklinde konuştu.

AK Parti’li aday Erdem’in konuşması sık sık alkışlarla kesilirken, kahvehane toplantısına katılan mahalle sakinleri Başbakan Erdoğan sloganları attılar.  

img_0916.jpg

img_0920.jpg

img_0926.jpg

img_0918.jpg