AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Erdem’in bu seferki durağı Aydın yağcılar içi çarşısı oldu. Mehmet Erdem’i esnaf ziyaretinde çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.

Esnafı tek tek dolaşıp hal hatır soran Mehmet Erdem, esnaf tarafından da bir ağabey, kardeş gibi karşılandı. Kendisi de Aydın’da esnaf olan Erdem’in esnaf ziyaretleri sırasında bir hayli enerjik olması da dikkat çekti.

Esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti’nin seçime gidişat sürecini sorduğumuz Erdem, “AK Parti’de bir heyecan, bir güç, bir dinamizm ve geleceğe inanç var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğu için 12 Haziran ak bir gün olacak. Muhalefet partisi olmayı kabullenmişler var. Bunlar AKP 350 milletveiklinin altında vekil çıkartsın, herşey bıçak sırtında gitsin, bizlerde yönetimde daha fazla söz sahibi olalım diye uğraşanlar var. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. maçları Türkiye’de huzursuzluk çıkartarak bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak buna da mani olacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünyanın en ileri 10 ülkesi arasında Türkiye’de olacak. Bunda kararlıyız. Bunu başarırken de önce insan diyoruz. Biz diğer partiler gibi yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. Biz AK Parti olarak zaten iktidar olacağımız için çok dikkatli konuşmak durumundayız” şeklinde konuştu. 

dsc_0164.20110523094947.jpg

dsc_0175.jpg

dsc_0166.jpg