AYDINPOST ÖZEL/Hatice Karaarslan-Aydın'ın tarihi mekânlarından biri olan Cihanoğlu Külliyesi ilköğretim öğrencilerinin hizmet görebileceği şekilde restore edilerek, İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi’nin büyük gayretleriyle geçtiğimiz günlerde tekrardan hayata döndürülmüştü.

Tarihi mekanı AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Erdem ziyaret etti.

Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ile İlim Yayma Derneği Aydın Şubesi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalarla bilgi ve kültür evine dönüştürülen Cihanoğlu Külliyesinden yoğun ilgiyle karşılaşan Erdem, “Bu tarz yerlerin daha da artırılması için gerekli çalışmalar yapılacak. Tarihi yerlerimizin restore işlemleri tamlanarak yararlı işler için kullanılmasının artması gerekiyor” dedi.

 

Cihanoğlu külliyesinden sonra, Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Celal Kavcar ile birlikte Güneş Kıraathanesine giderek konuşma yaptı.

AKP'li Erdem, burada vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlatarak, “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Aydınımız büyüsün” şeklinde konuştu.

img_0116.jpg

img_0115.jpg

img_0111.jpg