AK Parti Didim İlçe Başkan adayı Hilmi Erbaş, düzenlediği etkinlikte konuklarını kapıda karşılarken, kahvaltıya eski ilçe başkanları Mustafa Karanlık ve Yaşar Dalkılıç, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Akbük ve Akyeniköy belde başkanları ile ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.
Partililere seslenen AK Parti Didim İlçe Başkan Adayı Hilmi Erbaş delege seçimlerini yoğun bir katılımla yaptıklarını kaydederek “Delege seçimlerinde bir dinamizm kazandık. Bu dinamizmi birlikte sürdüreceğiz. Bu süreç içerisinde bir takım zorluklar yaşadık ama bunları beraber aştık. Bizler AK Parti mensupları olarak bu süreçten sonra birlikte hareket edeceğiz. Bu dinamizm yeni bir sürecin doğum sancıları; bundan sonra ilçe yöneticilerimiz ve sizlerle birlikte hareket edip, sizlerin öneri ve görüşleri ile hareket edeceğiz” dedi.
Erbaş, geçmişte yaşananlardan ders aldıklarını belirterek, “Bu yol uzun ve meşakatli bir yol, AK Parti’nin ülke genelinde aldığı oyu ilçemizde de almak için bire bir çalışacağız. Kavgayla değil diyalogla bu süreci aşacağız. AK Partiye oy vermeyen herkesle görüşüp nedenlerini sorgulayacağız. Bunu da sizlerle hep birlikte yapacağız” diye konuştu.
Erbaş, Didim İlçe Kongresinin 25 Aralık’ta yapılacağını anımsatarak, şunları söyledi: “Ben kongrede ilçe başkanlığına adayım. Bu önemli görevi bana ve arkadaşlarıma teveccüh gösterip verirseniz sizlerle birlikte çalışma sözü veriyorum. Bu görev 3 yıllık bir görev, bu görev süresi içerisinde de üye sayımızı 2 katına çıkarmayı vaat ediyorum, zaten çıkaramazsam da bu görevi sizden yeniden istemem. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Bizleri bu günde yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederim”

05.20111023174448.jpg