Aydınlıları yazlığında kabul edip nasihatlerde bulunan Erbakan, özellikle gençlerin çok çalışması gerektiğini belirterek “Bağımsız, güçlü ve öncü Türkiye için Milli Görüş"e ne kadar çok ihtiyaç olduğu ortadadır” dedi.
Zaman zaman Mili Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ı ziyaret ettiklerini ve sağlık durumlarının iyi olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten SP Adın İl Başkanı Ömer Özmen ziyareti değerlendirdi. Yaklaşık yarım asra yakın bir süredir siyasetin içinde olan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ın Türkiye"nin en birikimli şahsiyeti olduğunu ifade eden Özmen “Erbakan; Bugüne değin Türkiye'nin dalgalı, inişli çıkışlı atmosferlerine direnen, Milli Görüş'ün vücut bulmasını sağlayan, sıfır noktadan alıp bugünlere getiren çok önemli bir düşünce insanıdır. Erbakan Hoca siyasal mücadelesinde büyük bir çaba vererek milletimizin özüne ve karakterine en uygun olan bir taban oluşturmuştur. Bunun için de büyük zorluklarla karşılaşmıştır. Partileri kapatılmış, uzun dönem siyaset dışı bırakılmıştır. İdealleri ise daha kökleşerek günümüze kadar gelmiştir. Hocamızı görmek bizi çok mutlu etmiştir. Çalışmalarımızda motivasyonumuzun artmasına vesile olacaktır” dedi.
Sağlık durumu gayet iyi olan ve misafirleri ile yanından ilgilenen Necmettin Erbakan ziyaretçilerine insanların hayrı ve saadeti için tüm güçleriyle çalışmaları tavsiye etti.