Nazilli"de epilepsi hastası olduğu öğrenilen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi evinin çatı katında kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre; Yıldıztepe Mahallesi 536 Sokak No 35 kat 3"de ailesinin sabah erken saatlerde evden çıkan çocuklarından haber alamadığı için polise ihbarda bulunduğu öğrenilen olayda, ailenin evi aradığı sırada saat 21.45 sıralarında Bilal Koç"u çatı kattaki odada asılı halde buldular. 112 ekipleri ve polis 155 ekiplerinin olay yerine geldiklerinde Bilal Koç isimli gencin sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Uzun süre önce anne ve babasının ayrıldığı öğrenilen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Öğrencisi Bilal Koç"un lise 3. sınıfta iken epilepsi hastası olduğunu öğrendikten sonra ruh sağlığının bozulduğu öğrenildi. Açık Öğretim Fakültesi"nde okuyan Koç"un okurken tanıştığı ve geçtiğimiz yıl Bircan Koç ile evlendiği fakat evliliklerinin 7 ay sürdüğü öğrenildi. Lise 3"ten bu yana ara ara ilaçla intihar etmeye çalışan Koç"un 7 Nisan"da boşanma davasının olduğu ve bu nedenle intihar ettiği tahmin ediliyor.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bilal Koç"un cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
FACEBOOK"TA SİTEMKAR PAYLAŞIM
Sosyal paylaşım sitesi facebookta karakalem resim çalışmalarını sergileyen ve çalışmalarında hep karamsarlığı ifade eden Koç"un, 2 gündür paylaşım sitesindeki duvarında yorumları içindeki karamsarlığı yansıttığı yorumları getirildi.