Neşat DİŞKAYA - Özge İPEKÇİOĞULLARI

İzmir'de İbrahim Vural adlı kişi, oğlunun, baldızının oğlu tarafından taciz edildiği iddiası üzerine, eşinin ailesini kurşun yağmuruna tuttu..

İzmir'in Konak ilçesinde İbrahim Vural, baldızı, bacanağı ve eşi Emine Vural'ın 2 yeğeninin kocalarını öldürdü. Olay dün akşam saatlerinde Esendere semtinde, Yusuf ve Ayşe Aygör çiftinin evlerinde meydana geldi. Yabancı uyruklu bir ailenin yanında çalışan Uğur ve Cennet Tüfenkçioğlu çifti, yeğenleri Elif Yümerof ve kocası Ömer Yümerof ile diğer yeğenleri Ayşe ve Yusuf Aygör çiftinin evine misafirliğe gitti. İddialara göre, bir süre sonra Cennet Tüfenkçioğlu'nun kız kardeşinin kocası İbrahim Vural da söz konusu eve geldi.

BAŞLARINA ATEŞ ETTİ
Oğlu Taner ile Cennet Tüfenkçioğlu'nun oğlu Necmi arasında bir süre önce çıkan kavga yüzünden eşinin akrabalarıyla arası bozuk olan Vural, baldızıyla evin salonunda tartışmaya başladı. Bu sırada öfkesine hakim olamayan İbrahim Vural, yanındaki tabancayla Cennet ve Uğur Tüfenkçioğlu ile Elif ve Ömer Yümerof çiftini başlarından vurdu.

MERDİVENDE ÖLDÜRDÜ
Olay yerinden kaçtığı sırada ev sahibi Yusuf Aygör ile apartman merdivenlerinde karşılaşan İbrahim Vural, Aygör'ün de kafasına ateş etti. Cennet - Uğur Tüfenkçioğlu çifti ile Ömer Yümerof ve Yusuf Aygör olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında karnından ve başından ağır yaralanan Elif Yümerof ise Yeşilyurt'taki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan ve polislerce aranan İbrahim Vural, Buca Merkez Karakolu'na teslim oldu. Zanlının Emniyet'te ifade veren eşi Emine Vural'ın ise, oğlu Taner'in, yeğeni Necmi tarafından cinsel tacize uğradığını ve tartışmanın mahkemeye de taşınan bu olaydan kaynaklandığını iddia ettiği öğrenildi.