Aydın Belediyesi Engelliler Komisyonu"nun düzenlediği geceye Sakatlar Derneği, Altı nokta Körler Derneği, Engelliler spor Derneği başkan ve üyeleri katıldı. Açış Konuşmasını Engelliler Komisyonu başkanı Sümran Ünal"ın yaptığı geceye komisyon üyelerinden Fevzi Köse ve eşi de yer aldılar.
Konuşmasında uygulanan yanış politikalar sonucu ülkede yaşanan olumsuzluklardan en çok engelli yurttaşlarımızın etkilendiğini vurgulayan Sümran Ünal, engelliler için çıkarılan onca yasaya karşın engelli yurttaşlarımızın hala eğitim, sağlık, istihdam iletişim, ulaşım gibi önemli sorunlarla karşı karşıya olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun seçim beyannamesinde yer verdiği sosyal projeler içinde engelli yurttaşlarımız için düşünülen ”üreterek engelleri aşıyoruz” projesiyle engelli yurttaşlarımızın yaşama entegre olmalarının önündeki engelleri de kaldırmayı amaçladıklarını söyleyen Ünal, Aydın da yaşayan tüm engellileri engelleri aşmak için birlikte çalışmaya davet etti.
Engelli yurttaşlarımız ve aileleri, gönüllerince eğlendikleri gecenin sonunda Komisyon üyelerine teşekkür ederken böyle gecelerin sık sık yapılmasını talep ettiler.