Yedi Eylül Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen asker eğlencesine Aydın Belediyesi Başkan Vekili Altan Güney, Aydın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, Aydın Belediyesi Engelliler Masası Yetkilisi Esma Afşin, Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Balkım, Özel İnsanlar için Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aygül Mutlu, dernek yetkilileri, özel eğitim kurumları ve aileler katıldı.
Hiç askerlik yapmayan, 1992 ve üzeri doğumlu 27 engelli gencimiz, düzenlenen kına gecesinde gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte temsili askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı. Başkan Vekili Altan Güney, temsili askerlik öncesinde engelli gençlere kendi elleriyle kına yakarak engellilerin mutluluğunu ortak oldu. Kına yakılması sırasında aileler zaman zaman duygulu anlar yaşadılar.
Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen engelliler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte halay çekti.
Geceye katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Aydın Belediyesi Başkan Vekili Altan Güney, "Hem aileleri, hem de kendileri çok mutlu. Böyle bir etkinlikle Aydın Belediyesi olarak mutluluklarına ortak olmak istedik" dedi. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg