Nazilli Koza Kültür ve Dayanışma Derneği, Sümer Park içinde bulunan Lara Resteurant"ta sabah kahvaltısı düzenledi.
Düzenlenen kahvaltıya Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"un eşi Aylin Coş, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız"ın eşi Nursen Yıldız, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz"ın eşi Şule Solmaz ile Sultanhisar, Kuyucak, Bozdoğan Kaymakamlarının eşleri, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Lara Restaurant"da düzenlenen kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Nazilli Koza Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Aslı Takmaklı; “Nazilli Koza Kültür ve Dayanışma Derneğimiz bundan 2 sene önce kuruldu. Biz bu yola 2 yıl önce girdik. Derneğimizi boş zamanlarımızı değerlendirmek için kurmadık. Tam mesai yaparak, 2 yıldan bu yana ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İsabeyli Çocuk Esirgeme Kurumuyla bugüne kadar yapmış olduğumuz aktivitelerimiz ve koruyucu aile programımız devam ediyor. Bugün burada düzenlediğimiz sabah kahvaltısında ve yaptığımız çekilişlerden elde edilen gelirlerle Bozdoğan İşitme Engellileri okulunda bulunan 28 öğrencinin eksik ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. 9-18 yaş arsındaki bu 28 öğrenci bundan sonra ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın evlatlarıdır. Onların sıkıntıları bizim sıkıntımız, onların dertleri bizim derdimiz, onların sevinçleri de bizim sevinçlerimizdir. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, bundan sonrada tüm hızıyla devam edecektir” dedi.
Konuşmanın ardından 3 aylık kız bebeği annesi olan Aydın Valisi H.Avni Coş"un eşi Aylin Coş"a, dernek yönetimi tarafından hazırlanan kız bohçasını Dernek Başkanı Aslı Takmaklı hediye etti.
Kendisine verilen hediye için çok mutlu olduğunu ifade eden Aylin Coş ; “Koza Derneğimizin etkinliklerine davet edildiğim için çok mutluyum. Derneğimiz faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle İsabeyli"deki yurdumuza sağladıkları destek çok büyük, hepinize çok teşekkür ediyorum. Zaman gerçekten de hızla ilerliyor, ama Nazillili hanımlar bu zamanı iyi değerlendiriyor. Aktivitelerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aylin Coş ve Nursen Yıldız tarafından çekilen numaralar sonucu şanslı talihlilere hediyeleri verildi. Çekiliş için toplanan yardım paraları ile Bozdoğan İşitme Engellileri"ne destek verildi.