Didim Müzik Derneği (DİM-DER), ilçede faaliyet gösteren Didim ve Yöresi Engelliler Derneği adına bir konser verdi. Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde dün akşam verilen konseri Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Oda Meclis Başkanı Ümit Soneren, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ve çok sayıda davetli izledi.
Kaymakam Katırcı, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemine değinerek, "Bu etkinliğimiz engelli vatandaşlarımız yararına düzenleniyor. Bizler devletin temsilcileri olarak her zaman engelli bireylerimizin yanındayız. Önemli olan her zaman onların yanlarında olabilmek. Devlet her türlü imkanıyla yanlarında ama hayırseverlerin bizlerin birey olarak da onların yanında olmamız, onlara destek ve katkı sağlamamız lazım. Bu tür bir etkinliği düzenledikleri için derneğimize ve koromuza teşekkür ediyorum"
dedi.
Şef Seher Giray yönetimindeki Dim-Der korosu 2 bölümde gerçekleştirdiği konserinde Sadettin Kaynak, Ziya Taşkent, Ani Anıl, Zeki Müren ve Yıldırım Gürses gibi bir çok ünlü bestekar ve sanatçının şarkılarından oluşan eserleri koro ve solo halinde seslendirdi. 2 saate yakın süren konserde Dim-Der korosu davetliler müzik ziyafeti çekti.