TDH Didim Temsilcisi Başkanı Kemal Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş"ı ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Ziyarette konuşan THD Didim Temsilcisi Kemal Kılıç “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü olması nedeniyle devam eden Türkiye Değişim Hareketi öncülüğünde 10 Ocak"ta kurulacak olan partimizin Genel Başkanlığını yapacak olan Sayın Mustafa Sarıgül bütün topluma aynı gözle bakan ve toplumun bir parçası olan özürlüleri dikkate alarak Türkiye Özürlüler Derneği Genel Başkanını partinin kurucusu olarak, kurucu meclisine almış ve aynı zamanda bütün Türkiye"deki İl ve İlçe Teşkilatlarında yönetici olarak temsil hakkı verilmiştir. Biz de tüzüğe uyarak sayın Dernek yöneticilerinden sizlerin huzurunda bir temsilci istiyoruz. Bundan sonra parti olarak özürlülerin yanında olacağımıza söz veriyoruz. Bütün Didimli hayırseverleri Özürlüler Derneğine maddi ve manevi destek vermeye çağırıyoruz. Yarın bizlerinde bir özürlü olabileceğini düşünerek mevcut dernek yöneticilerinde çalışmalarından başarılar diliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Bedri Altıntaş da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizi ilk kez böyle bir günde siyasi bir oluşum ve ileri de kurulacak bir siyasi partinin temsilcileri ziyaret etti. Bu tür ziyaretler önemli ama inşallah ileri de bu durum sadece sembolik olarak kalmaz ve sürekli devam eder. Biz bu ziyaretin diğer partilere örnek olmasını diliyorum ve ziyarete gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.