Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete İşitme Engelliler Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kırılmaz ile dernek üyeleri Hüsnü Selçuk, Ali Özemir ve Enver Canaslan ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü"nde görevli İletişim Uzmanı Seda Canbulan katıldı.
Vali Coş"a yeni görevinde başarılar dileyen Dernek Başkanı Kırılmaz, derneklerinin 2000 yılında kurulduğunu ve 2005 yılında kendi dernek binalarını satın aldıklarını söyledi. Kırılmaz, 300 üyenin mevcut olduğu derneklerinde; 23 kişinin çeşitli dallarda branş sporcusu olduğunu ifade etti. Güreşte Avrupa birinciliği ve dünya ikinciliği, yüzme sporunda ve atletizmde Türkiye birincilikleri, masa tenisinde de Türkiye üçüncülükleri bulunduğunu belirten Başkan Kırılmaz, Vali Coş"dan Bozdoğan ilçesinde bulunan İşitme Engelliler Okulu"nun Aydın merkez ilçeye taşınması için yardımcı olunmasını istedi.
Ziyaretleri için İşitme Engelliler Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetimine teşekkür eden Vali Hüseyin Avni Coş da, dernek yönetiminin taleplerini yerine getirebilmek için elinden gelen her türlü yardımı yapacağı sözünü verdi. Coş, bütün işitme engelli sporculara başarılar diledi.