Bozdağan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, Özel Nazilli Evren Özel Eğitim Okulu Kurum Müdürü Halil Derici ve Okul Müdürü Alpay Söyler’in katılımıyla gerçekleşen yılbaşı eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Engelli öğrencilerden Sadet Özsoy’un okuduğu şiir salonda bulunan tüm ailelere ve öğretmenlere duygulu anlar yaşatırken, öğrenciler yılbaşı pastasını protokol üyeleri ile birlikte kestiler.
Çeşitli hediyeler alan engelli çocukların ve ailelerinin mutluluğu yüzlerinden okunurken, eğlence boyunca yerine durmayan ve gönüllerince oynayıp eğlenen engelli çocuklar ve aileleri organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ettiler.
Engellilerle düzenlenen Yılbaşı eğlencesine katılarak mutlu olduğunu dile getiren Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın ise “Tüm engelli ve ailelerimizin yeni yıllarının, yürekleri kadar güzel, huzurlu ve sevgi dolu geçmesini diliyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
Özel Nazilli Evren Özel Eğitim Okulu Psikoloğu Gökhan Çelik ise “Bugün düzenlenen etkinlik sadece bir eğlence değildi. Bu her zaman onların yanında olmaya çalıştığımız, çocuklarımızı önemsediğimiz, onlara değer verdiğimiz ve onları bir birey olarak kabul ettiğimizin mesajıydı. Bu eğlence onlara bu düşüncelerimizi gösterebilmemiz için yerinde bir organizasyondu. Okulumuz olarak her zaman onların yanında olmaya ve fırsat buldukça bunun gibi organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın ve ailelerinin yeni yıllarını okulum adına kutluyorum” dedi.

20120102ay502908_03.jpg