Bayramda Kıbrıs"ta sahneye çıkan Zuhal Olcay, kendisini dinlemeye gelen ilk eşi Selçuk Yöntem"e övgüler yağdırırken isim vermeden son eşi Haluk Bilginer"i topa tuttu: “3 kez evlendim. Ben en çok Selçuk"u ve kızımın babası Zafer"i sevdim. Diğerini sevmiyorum"

BAYRAMDA DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Zuhal Olcay, eski kocalarıyla aşk muhasebesi yaptı! Kurban Bayramında Kıbrıs Rocks Otel'de sahneye çıkan Olcay'ı dinlemeye gelenler arasında ilk eşi Selçuk Yöntem, Gülenay Kalkancı, Tarık Ünlüoğlu, Demet Akbağ, Zafer Çika, Oya Başar, Ali Karagöz de yardı. HT Magazin'den Esin Övet'in haberine göre sahneye çıkar çıkmaz, Yöntem'in oturduğu masaya yönelen ünlü sanatçı şarkılarına başlamadan önce "En sevdiğim eski kocam ve dostlarım" diyerek masadakileri selamladı.

OLCAY, YÖNTEM"LE 19 YAŞINDA EVLENDİ

Sahnede kaldığı süre boyunca Selçuk Yöntem'le sıcak ilişkisi dikkat çeken Zuhal Olcay, kendisinden ayrılıp Aşkın Nur Yengi ile evlenen son eşi Haluk Bilginer'i isim vermeden topa tuttu! Olcay, "Üç kez evlendim. Ben en çok ilk eşim Selçuk'u ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Hâlâ da severim. Diğerini sevmiyorum " dedi. Zuhal Olcay, 1976'da, 19 yaşındayken 23 yaşındaki Selçuk Yöntem'le evlendi ve ikili 3.5 yıl evli kaldı.