6 Nisan'da başlayacak olan davada çapkın Başbakan'a üç kadın yargıç hesap soracak

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, 17 yaşındaki bir hayat kadınıyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği ve görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak. Milano Savcılığı tarafından hazırlanan iddianameyi kabul eden yargıç Cristina Di Censo, davanın 6 Nisan'da başlayacağını söyledi. Muhalefetin kendisine komplo kurduğunu iddia eden 74 yaşındaki Berlusconi ise iddiaları şiddetle reddediyor. İtalyan Savcılığı, Berlusconi'ye iki ayrı suçlamada bulundu. Savcılık, Bunga Bunga partilerinde 17 yaşındaki Ruby lakaplı Faslı Kerime el Mahruk'la para karşılığında cinsel ilişkiye girmekle suçluyor. Milano Savcılığı'nın Berlusconi'ye yönelttiği ikinci suçlama ise 'görevini kötüye kullanma'. 27 Mayıs 2010 tarihinde Ruby, Milano'da bir kadının saatini ve 3 bin euro parasını çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İşte tam bu sırada Berlusconi devreye girerek genç kızın Mısır Cumhurbaşkanı Mübarek'in yeğeni olduğunu söyledi ve serbest bırakılmasını rica etti. Olay basına sızınca, Başbakan, görevini yapan polisi etkilemeye çalışmadığını, sadece zor durumda olan birisine yardım etmek istediğini açıkladı.

6 Nisan'da hakim önünde

HakkIndakİ fuhuş soruşturması nedeniyle 6 Nisan'da mahkemeye çıkacak olan Berlusconi'yi kadın hakimler yargılayacak. Berlusconi'nin önünde hesap vereceği kadın yargıçların isimleri Carmen D'Elia, Orsolina De Cristofaro ve Giulia Turri.

İlişki yok para var

Katıldığı bir televizyon programında Başbakan Berlusconi ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını kesin bir dille reddeden Ruby, ailevi nedenlerden dolayı geçtiğimiz yıl Başbakan' dan 7 bin euro para aldığını kabul etti.