Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mustafa ve Emine İlçi çiftinin bir kız çocuğu dünyaya geldi. Birkaç saat önce Kahta Devlet Hastanesi'nde doğan ve daha ismi bile konulmayan çocuklarını da yanlarına alan çift, Kahta'ya bağlı Ballı köylerindeki evlerine gitmek için yola çıktı.
Baba Mustafa İlçi'nin kullandığı 02 KA 512 plakalı araç Diyarbakır yolundan Menzil yoluna döndüğü sırada karşı yönden gelen Kanada vatandaşı Muhammed Yunus Ertek yönetimindeki 34 GE 7680 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Mustafa İlçi ile birlikte araçta bulunan eşi Emine İlçi, akrabaları Yasemin Kamış ve daha birkaç saat önce dünyaya gelen Bebek İlçi ile diğer araçta bulunan Kanada vatandaşı araç sürücüsü Muhammed Yunus Ertek, Serkan Sayan, Mustafa Uğur, Hüseyin Keskin ve Erol Topkara yaralandı.
Yaralılar olay yerine giden çok sayıda ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların vücudunda çok sayıda kesik ve kırıklarının olduğu fakat herhangi bir hayati
tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazada yaralanan bebek İlçi ise durumunun belirsiz olması nedeniyle yoğun bakım ünitesine alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.