Hızlı ve uyumlu çözümler

Micro Vault MACH, yolda rahat ve güvenilir ultra hızlı veri transferleri yapma ihtiyacı duyan bireysel kullanıcılar ve iş dünyası için ideal bir çözüm sunuyor. 8 GBtan 64 GBa kadar kapasitelerde temin edilebilen Micro Vault MACH, 120 MB/s (okuma) ve 90 MB/sye (yazma) ulaşan veri hızları sunuyor. Müzik, fotoğraf, HD video ve zengin medya dosyalarını daha hızlı paylaşmanın ve yüklemenin keyfini yaşatıyor.

Micro Vault MACH, ayrıca, USB 2.0 ile geriye dönük uyumlu olduğundan, SuperSpeed USB 3.0 standardını desteklemeyen mevcut kişisel bilgisayarlar ve diğer cihazlar ile de kullanılabiliyor.

Şık ve darbelere dayanıklı gövdeye bir de beş yıl garanti süresi

Micro Vault MACH, günlük darbelere dayanmak üzere imal edilmiş şık ve sağlam bir alüminyum gövde ile korunuyor. Geri çekilebilir USB konektörünün mekanizması, daha da yüksek taşınabilirlik için sürücünün boyutlarını küçültürken aynı zamanda ek koruma da sağlıyor. Sürücünün kullanımda olduğu sırada veri transferlerinin gerçekleştiğine dair görsel onay verecek pratik bir LED göstergesi bulunuyor. Kullanıcının içini daha da rahatlatabilmek için tüm sürücüler standart beş yıllık garantiye sahip.

Sonynin yeni Micro Vault MACH USB 3.0 SuperSpeed flash bellek sürücü serisi raflardaki yerini aldı bile.

Basın bülteninden derlenmiştir.
teknolojimjx.com