Didim İlçesi'nde 1924 yılından bu yana hizmet veren bakkalı işleten 67 yaşındaki Murat Kafadaroğlu Aydın vergi Dairesi tarafından teşekkür belgesi ile dürüstlüğünden dolayı ödüllendirildi. Yıllardır vergi sistemine kayıtlı olan ve sattığı vidanın dahi vergisini ödeyen 67 yaşındaki Bakkal Murat Kafadaroğlu, çok kazanmak için değil, halka daha iyi hizmet vermek için çalıştığını söyledi.
Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından dürüstlüğünden dolayı örnek işletmeci ilan edilen Kafadaroğlu, Babası Mustafa Kafadaroğlu'ndan miras kalan bakkalı 42 yıldır işlettiğini söyledi. Yıllardır ekmekten hırdavata, temizlik malzemesinden örgü yününe kadar her şeyi satan Murat Kafadaroğlu'na Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz tarafından teşekkür belgesi gönderildi. ”Vergi yasaları ile belirlenen beyanname vermek ve bugüne kadar tahakkuk eden verginizi de vadesinde ödemek konusunda gösterdiğiniz hassasiyet nedeniyle sizi tebrik eder, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlar dilerim” ifadelerinin yer aldığı teşekkür belgesini saklayan Kafadaroğlu "takatim yetinceye kadar mesleğime devam edeceğim" dedi.
Vergi konusunda yaşanan sıkıntıları da dile getiren Kafadaroğlu ”Ben vergimi ödemeye gayret ediyorum. Fakat kazandığım azıcık paradan bin YTL vergi öderken, 100 bin YTL vergi verecek insanlar vermiyorlar, kaçırıyorlar. Bu da benim çok gücüme gidiyor. Yetkililerin vergide adaletli olmasını istiyorum" dedi.