Antalya'da düzenlenen Miss Benelüks Güzellik Yarışması'nda, Belçikalı Jessica Van Moorleghem, en değerli taç olan Miss Benelüks'ü taktı.

Miss Belçika, Miss Hollanda, Miss Lüksemburg, Miss Benelüks ve Miss Xanadu'nun seçildiği yarışmanın kraliçelerine, ödül olarak 15 günlük Antalya tatili hediye edildi.

Antalya Belek'te bulunan Xanadu Otel'de 15 gün süren kampın ardından jüri karşısına çıkan üç ülkenin 31 güzeli, heyecan dolu saatler yaşadı. Kraliçe tacını takmak için birbirleriyle yarışan finalistler, güzellikleriyle göz doldurdu. Yarışmanın başında tek tek podyuma gelerek kendilerini tanıtan güzellerin, heyecanlı oldukları gözlendi. Dans koreografisinin beğeniyle izlendiği gece, Xanadu Otel animasyon ekibinin dans gösterileriyle renklendi. Bikini ve abiye kıyafetler içinde
podyumda yürüyen kraliçe adayları, jürinin kararını kuliste heyecan içinde bekledi.

Gecenin sonunda Miss Belçika Jessica Van Moorleghem, Miss Hollanda Nathalie Denlekkar, Miss Lüksemburg Lauretta Bürdonıqı, Miss Xanadu güzeli ise Tressy Denis seçildi. Yarışmanın en önemli tacı olan Miss Benelüks'ü ise aynı zamanda Miss Belçika seçilen Jessica Van Moorleghem taktı.

10 gün kamp yapan 31 finalist arasından seçilen kraliçeler, gecenin sonunda mutluluklarını birbirlerini öperek gösterdi. Yarışmanın kraliçelerine, ödül olarak 15 günlük Antalya tatili hediye edildi.