KOCAELİSPOR karşısında karşılaşmanın başında yediği golle tam 73 dakika yenik oynayan Beşiktaş"a Zapotocny"nin penaltıdan attığı beraberlik golü hayat verdi. Bu andan sonra Kocaelispor"un direncini kıran siyah beyazlılar peş peşe gollerle sonuca gitti. Hakem Bülent Yıldırım, tartışmalı bir kararla penaltı noktasını gösterdiğinde mücadelenin 74. dakikasıydı.

Kocaelisporlu futbolcuların itirazları ve yine ev sahibi ekibin oyuncu değişikliğiyle atışın yapılması ise 1 dakikayı buldu. İşte bu geçen süre Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören için adeta bir ömür gibiydi.

Takımı yenik durumdayken oldukça üzgün görünen siyah beyazlıların başkanı, penaltı ile birlikte ayağa fırladı. Vuruş kullanılana kadar yerine oturamayan Demirören, káh dua etmek için káh da heyecandan yüzünü iki eli arasına aldı.

Golle birlikte yaşadığı stresi coşkuya dönüşen Demirören, belki de tüm stadda penaltı golüne en çok sevinen isim oldu. Bu arada çok zor bir galibiyet aldıklarını söyleyen kaptan Delgado da maçtan sonra "Benim oyuna girmemden sonra gollerin gelmesi beni de çok mutlu etti. Bu galibiyet bizim için çok önemli oldu" dedi.

Hürriyet