Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya yeni dizisinden 60 bin lira alacak.

Petekkaya bu rakamla yeni sezonda en yüksek ücreti alan oyuncu oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine veda eden Erkan Petekkaya, eylül ayında yeni bir projeyle ekranlara dönüyor.

Dila Hanım dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Petekkaya, ücretini de arttırdı.

Önceden bölüm başına 40 bin lira alan Petekkaya, haftalığını 60 bin liraya çıkardı. Petekkaya bu rakamla yeni sezonda en yüksek ücreti alan oyuncu oldu.

Petekkaya’nın en büyük rakibi Muhteşem Süleyman’ın başrol oyuncusu Halit Ergenç ise yeni sezonda bölümbaşına 45 bin lira alacak.

Diğer oyuncuların ücretleri ise şöyle:

HALİT ERGENÇ: 45 BİN LİRA

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran Halit Ergenç, zam konusunda daha mütevazı bir tablo çiziyor. Binbir Gece dizisinde 35 bin lira alan Ergenç, yeni dizisinde 45 bin liraya anlaştı. Şu sıralar yeni kanalına geçen dizinin oyuncuları da ücretlerine zam istiyor.

OKAN YALABIK: 15 BİN LİRA

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Pargalı İbrahim rolüyle bir anda gündeme oturan Okan Yalabık, ücretine zam yaptırdı. Yalabık bölüm başına 8 bin lira olan ücretini 15 bin liraya yükseltti.

KIVANÇ TATLITUĞ 50 BİN LİRA

Genç oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu’dan hemen sonra uzun bir tatile çıkacağını söylemesine rağmen Kuzey Güney adlı diziyle ekranlara döndü. Tatlıtuğ yeni dizisiyle bölüm başına 50 bin lira alacak.

Ekranlara veda eden ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinin oyuncusu Beren Saat, kendisine şöhret kazandıran Aşk-ı Memnu’da bölüm başına 30 bin lira alıyordu. Saat, Fatmagül karakteri için haftalık 50 bin lira alarak en çok kazanan kadın oyuncular listesinde bir numara oldu.

Kadın oyuncularda Beren Saat önde

Serenay Sarıkaya: İyi bir zam aldı

Lale Devri’nin oyuncusu Serenay Sarıkaya zam rüzgarından nasibini alan isimler arasında. Genç oyuncu bölüm başı ücretini yeni sezonda 15 bin liradan 24 bin liraya çıkardı.

Hazal Kaya: 30 bin lira alacak

Adını Feriha Koydum dizisiyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Hazal Kaya, yeni dizisi ‘Son Yaz Balkanlar 1912’ için bölüm başına 30 bin lira alacak.