EN MUTLU: Galatasaray"ın çiçeği burnunda kaptanı Arda Turan"ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Henüz 22 yaşında Metin Oktay"ın 10 numaralı formasını giyen ve kaptanlık bandını takan genç yıldız, örnek karakteriyle bu ağır görevin altından kalkacaktır

EN ŞANSSIZ: Kampın en talihsiz ismi şüphesiz Servet Çetin"di. Tecrübeli savunmacının Marsilya"ya transferi imza aşamasındayken, önce kulüp başkanı Pape Diouf"un görevine son verildi. Ardından da kulübün sahibi Dreyfus hayata gözlerini yumunca, anlaşma gerçekleşmedi.

EN ÇALIŞKAN: Tobias Linderoth azmi ve çalışma hırsıyla büyük takdir topladı. Soğuk İsveçli sadece işine konsantreydi. Antremanlarda bile çok hırslıydı. Şanssız sakatlıklar yakasını bırakırsa bu sezon Galatasaray"a borcunu ödeyebilir.

EN SESSİZ: Sarı-Kırmızılı ekibinden altyapısından gelen Mehmet Güven"in sesi soluğu her zamanki gibi çıkmıyordu. Sahada olduğu gibi saha dışında da sessiz tavrını sürdürdü.

EN ÇOK GÖZE BATAN: Genç Emre Çolak performansıyla büyüledi. PAF Ligi"ni takip edenler onun ismini biliyordu. Şimdi bütün Galatasaray taraftarları onu tanıyor. Eğer bu performansını sürdürüp, çok çalışırsa yakında Türkiye"ye de adını ezberletecektir.