Annie-Hawkins-Turner'ın göğüsleri hayat boyu kendisine eziyet verse de sonunda onlar sayesinde 500 bin pound kazandı

XXXL beden bu göğüslerle yaşamak kolay olmamış Annie için. Daha 5 yaşında bir çocukken büyümeye başlayan göğüsleri 10 yaşındayken 95 D sutyenin içine sığmaya başlamış. 46 yaşındaki Annie'nin göğüslerinin durumu ise bugün sadece tartıyla ölçülebilecek durumda.

Gençliğinde yaşadığı kompleksler nedeniyle çok geç yaşlarda gerçek bir erkek arkadaşı olan Annie, bugün iki çocuk sahibi. 'Benim için doğru adamı bulmak kolay olmadı' diyen Annie, erkeklerle yaşadığı mutsuz ilşkilerin sonucunda 'kendisini çok çirkin hissetmeye başladığını' söylüyor. Ancak hava kuvvetlerinde çalışan şu anda hayatta olmayan kocası Alan Turner'la tanışınca hayatı değişmiş şanssız kadının. Kocasının tanıştıkları ilk gün büyük samimiyetle söylediği 'hayatımda senin ki kadar güzel göğüsler görmedim' lafı ise mutlu beraberliğin başlangıcı olmuş.

Merhum eşiyle birlikte verdikleri karar üzerine kendi adına kurulan web sitesinden ilk haftadan 200.000 hit elde etmişler ve Annie bu siteden ayda 10 bin pound kazanmaya başlamış bunun için harcadığı efor ise sadece arada çektirdiği fotoğrafları güncellemekmiş. Guiness rekorunu kazanması ise Annie'ye tam 500.000 poundluk büyük bir servet kazandırarak bu zahmetli yaşamın bir nebze de olsa tesellisi olmuş.

Vatan