Yıldırım daha önce Alex"e olduğu gibi protestolara maruz kalan golcüye tam destek verdi. TV kameraları bu anı çekemezken yöneticiler de başkan gibi Güiza"yı ayakta alkışladılar.

F.BAHÇE"NİN Bursaspor önünde yaşadığı trajediyi bile gölgede bırakan bir "dram" yaşayan Daniel Güiza"ya başkan Aziz Yıldırım, kol kanat gerdi.. 2-0"dan 3-2 kaybedilen müthiş karşılaşmanın 71. dakikasında Semih Şentürk"e yerini bırakmak için kenara doğru hamle yaptığı sırada, Kadıköy tarafından ıslık yağmuru ve yuhalamayla tepki gösterilen İspanyol futbolcuya, "Yıldırım destek" geldi..

GÜİZA"NIN kenar çizgiye yöneldiği sırada Saracoğlu"nun "yuh" sesleriyle inlediğini gören Yıldırım, hemen ayağa kalkarak Okçu"yu alkışlamaya başladı. Tüm gücüyle geçen sezon 14 milyon Euro verip aldığı 29"luk forveti alkışlayan F.Bahçe"nin 1 Numarası"na, arkasında oturan yönetimi de tam kadro destek verdi.

YÖNETİMİN de alkış yağmuruna tuttuğu Okçu için "koruma" kampanyası başlatan Yıldırım, İspanyol"un yararlı olduğunu ve sadece form düşüklüğü yaşadığını düşünüyor.

HATIRLANACAĞI gibi başkan Aziz Yıldırım, 14 Şubat 2007"de Alkmaar"la (3-3) Şükrü Saracoğlu"nda oynanan UEFA Kupası maçında 3-1 geriye düşülmesiyle protestoların hedefi haline gelen Alex"i de aynı şekilde ayağa kalkıp alkışlamıştı.. O zamanlar tüm kamuoyu ve önde gelen yorumcuların "Gitsin" dediği Sambacı"ya sahip çıkan başkan, Alex"in performansını da ikiye katlamıştı.

"ŞAMPİYONLUK GİDİYOR"

YILDIRIM, Güiza"ya da aynı stratejiyi uygulayarak Okçu"nun formuna kavuşmasını sağlamak istiyor. İspanya Milli Takımı"nın da forveti olan Güiza"nın bu sezon F.Bahçe formasıyla 30 maçta 14 gol, 7 asisti bulunuyor.

ÖTE yandan maç sonrasında Aziz Yıldırım"dan yoksun bir araya gelen F.Bahçe yönetiminde umutsuz cümleler kuruldu: “Şampiyonluk galiba gidiyor. Takımın durumu hiç iyi değil. Kesinlikle toparlanmaları lazım.”

"GÜİZA, TRİBÜNE KULAKLARINI TIKA"

Güiza"nın yerine oyuna giren Semih de ön sezilerine dayanarak maçtan önce Güiza"yı "Tribünlere kulaklarını tıka" diyerek uyarmıştı.

Üzgünüz Güiza!

sorryguiza.com sitesinde 19 bin 699 taraftar İspanyol oyuncuya sahip çıktı.

F.BAHÇELİ taraftarlar Bursaspor maçında büyük tepki gösterdiği Güiza"nın gönlünü almak için internette özel bir sayfa hazırladı. http://sorryguiza.com (Üzgünüz Güiza) adlı sitede İspanyol yıldıza hem Türkçe, hem İngilizce hem de kendi dilinde yayınlanan mesajda “Dün (önceki) akşam seni boğazındaki o düğüm kadar anlayamadık. Köşende seni "çubuklu" formanın içinde gözyaşın, çaresiz bakışların ve iç hesaplaşmanla yalnız başına bıraktığımız için, seni ter döktüğün o formanın içerisinde ağlattığımız için özür dileriz Güiza” ifadelerine yer verilirken, golcü oyuncuya ayrıca Frank Sinatra"dan Liverpool taraftarlarının özdeşleşen efsanevi marşı “You will never walk alone” (Asla yalnız yürümeyeceksin) şarkısını gönderdiler.

vatan