Capital Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye"nin En Beğenilen Şirketleri 2011” araştırmasında Ford Otosan, “En Beğenilen Otomotiv Şirketi” ödülüne layık görüldü. Dereceye giren şirketlere ödülleri 30 Mart 2011 Çarşamba günü The Ritz Carlton İstanbul"da yapılan törenle verildi.

Türkiye"nin En Beğenilen Otmotiv Şirketi ödülünü alan Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, “Ford Otosan olarak otomotiv sektöründe Türk tüketicilerinin en çok tercih ettiği marka olarak peş peşe 9"uncu kez pazar lideri olduk. Şimdi de, iş dünyasının değerli yöneticilerinin değerlendirmeleri sonucunda "Türkiye"nin En Beğenilen Otomotiv Şirketi Ödülü"ne layık görüldük. Ford Otosan olarak müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan aldığımız güçle her geçen gün çıtamızı yükselterek ilerlemeye devam edeceğiz. Bu başarıda katkısı olan tüm Ford Otosan çalışanlarına da bu vesile ile yeniden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Türkiye"de son dönemde gerçekleşen şirket stratejilerini, atılan adımları ve değişimleri gözler önüne seren “Türkiye"nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nda dereceye girenler çeşitli sektör yöneticilerinin katıldığı oylamayla belirleniyor. En beğenilen şirketlerin seçilmesinde yenilikçilik, müşteriyi ön planda tutma, sorumluluk, müşteri-çalışan ve hissedar memnuniyeti rol oynuyor.