İmza töreninde Başkan Aziz Yıldırım da yer aldı. İşte törenden ayrıntılar: İmza töreninde konuşan Başkan Aziz Yıldırım ,"Türk sporunun yetiştirdiği önemli oyunculardan birisi ile anlaştık. Kendisi ile ilgili benim yorum yapmam da yanlıştır. " diye konuştu.

Yıldırım, "Emre'ye Fenerbahçe kucak açmıştır. Tüm taraftarlarımızdan bu konuda destek olmalarını bizzat istiyorum. Onlardan da bunu bekliyorum. Emre de bunun karşılığını kulübümüze verecektir'' " dedi...

Emre'nin genç yaşta Türk futbolunu Avrupa'da başarıyla temsil ettiğini kaydeden başkan Yıldırım, şunları söyledi: ''Emre, geçmişteki başarılarını burada da tekrar edecektir. Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştı. Kulübümüze gerekli her türlü katkıyı yapacaktır. Futbol takımı bir ekiptir. Bu ekip içinde kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Milli takıma da katkı sağlayacaktır.''

Aziz Yıldırım, konuşmasının sonunda, ''Emre, 'Hoşgeldin' diyorum... Hayırlı olsun oğlum... Allah seni utandırmasın'' diye Emre'yi tebrik etti.

Yıldırım'dan sonra konuşan Emre ise şunları söyledi: ''İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir süreç başlıyor. İnşallah herkesin benden beklediği iyi futbolu burada oynayıp, uzun süre bu büyük camiaya hizmet etmek istiyorum'"