Emre: Ne faulü be? Gezer: Kafa tutma!


MAÇ içerisindeki hırçın tavırlarıyla bilinen Emre Belözoğlu, esas mesleği polis olan maçın hakemi Bünyamin gezer"den fena fırça yedi.. Eskişehirspor lehine çalınan bir faul pozisyonunda topa müdahale ettiğini hakeme itiraz ederek anlatmaya çalışan milli yıldızın elleri fazla havaya kalkınca Bünyamin Gezer tarafından sert biçimde uyarıldı.
EMRE, hakemin yanına giderek “Eee ne faulü be? Topa dokundum topa” diye feryat edince, Gezer"in cevabı kameralara takıldı.. Tecrübeli oyuncunun yanına gidip işaret parmağını sallayan ve oldukça sinirlenen Gezer, “Bana kafa tutma. Bir daha yapmayacaksın, kart görürsün” diyerek uyardı..
BELÖZOĞLU"NUN buna rağmen susmadığı ve Gezer"e “Yanlış görüyorsun” dediği de gözlendi.

EMRE ÜÇ HAFTA YOK

HEM Milli Takım"da hem de F.Bahçe"de sergilediği performansla "Türkiye"nin en iyisi" sıfatına kadar yükselen Emre Belözoğlu, Eskişehir maçında göze geldi.. 37"de rakibin topuna ayak sokmak isterken sağ arka adalesinden sakatlanan Emre, yerini Kazım"a bıraktı.

İLK kontrollerde yırtıktan şüphe edilen yıldızın durumu çekilecek MR"dan sonra netlik kazanacak. Fakat doktorlardan alınan bilgiye göre Emre, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.