“Emre çok agresif ama hırs yönü de var. Biz onunla konuşacağız. Agresifliğini hırsa ve katkıya çevirmeye çalışacağız. Emre her zaman dikkatli olmalı. Oyun içinde iyi mücadele ederse Afrika"da yaşayacağımız Peri Masalı"na katkısı olur.”

2O10 Dünya Kupası eleme grubunda İspanya ile oynanan maç bitiminde tartıştıktan sonra Emre Belözoğlu"na tavır koyan ve kaptanlığı Tuncay"a veren teknik direktör Terim, Emre"nin değişmesi gerektiğini söyledi.

SÜPER Lig"de oynanan Manisa maçında kırmızı kart gören Emre ile konuşacaklarını belirten Terim, “Emre agresif ama hırs yönü de var. Biz onunla konuşacağız. Agresifliğini hırsa çevirmeye çalışacağız. Emre bu konuda dikkatli olmalı. Maç içinde agresifliğinden çok hırsıyla mücadele etmesi için konuşacağız” ifadelerini kullandı.

KAMUOYU 15 KİŞİ Mİ?

TERİM, yerine Mustafa Denizli"nin geçeceği söylentilerine ise “15 kişiye telefonla soruyorlar, kamuoyu oluyor. Sonra yüzde 80 şöyle böyle diyor diye gazetelerde yazıyor. Şu anda federasyonun başkanı ve yöneticileri var. Benim kararım var. Zamanı gelince herşey açıklanır. Şu anda yorum yapmıyorum” yanıtını verdi.

SAKATLIĞI nedeniyle kadrodan çıkarılan Mevlüt"ün yerine forvet alınmayacağını açıklayan Terim “Tuncay, Nihat ve Sercan var. Bosna"da da Semih forma giyecek. Tuncay"ın ayağı morardı, Nihat"ın da adalesinde gerilme var. En hafif sakatlık Arda"da. Gökhan Gönül"ün eksikliğini hissedeceğiz. Biz kazandıktan sonra Bosna"nın kaybedeceğini tahmin ediyoruz. Peri bacalarına geldik, 10 ay sonra da nasipse peri masalını Afrika"da sunabilir miyiz diye düşünüyorum açıkçası” dedi.

"TEKKE"Yİ ALABİLİRİM"

ÖTE yandan NTV Spor"da Not Defteri programına katılan Fatih Terim, şu açıklamaları yaptı: “Fatih Tekke"yi yeniden çağırabilirim. Şu anki beklentisine saygı duyuyorum ama öncekilere değil. Nihat"ı maliyeti yüzünden gerdiler. Oysa destek olmak lazım. Estonya son 10 maçta 8 gol yedi. Ciddiye almamız lazım. Bosna 10 maçta 26 gol attı ama 2. yarılarda çok gol yiyor. Dünyada yenemeyeceğimiz takım yok.” Terim, Bosna basınının “Türkiye, Ermenistan"a teşvik gönderdi” iddiasıyla ilgili “Bizim öyle şeylere ihtiyacımız olmaz” diye yanıt verdi. / vatan